„Īsta Mīlestība Gaida”

29. Aprīlis - 1. Maijs 2016 plkst. / Draudžu notikumi

Šogad Talsu 2.vdusskolā no 29.aprīļa līdz 1.maijam norisināsies starpkonfesionāls „Īsta Mīlestība Gaida” (ĪMG)  festivāls jauniešiem. ĪMG ir jauniešu organizācija, kas  atbalsta ģimeniskās vērtības un iedrošina jauniešus atteikties no dzimumattiecībām līdz laulībām, piedāvājot alternatīvu attiecību veidošanu mūsdienās, kad problēma ir nestabilas ģimenes un bezatbildīgas attiecības.  Festivāla mērķis – izglītot jauniešus par puišu un meiteņu attiecībām par Bībelē norādītajiem principiem un palīdzēt jauniešiem pieaugt attiecībās ar Dievu.

Festivālā ik gadu piedalās aptuveni 150 jauniešu no visas Latvijas. Šā gada moto: „Mīlestība nav mirusi”. Vēl festivālā: interesantas lekcijas (Matīss Upītis, Dainis Pandars, Lūkass Balodis, Viesturs un Ilze Knopkeni u.c.), slavēšana (Arta Millere, Kaspars Ezeriņš), diskusijas, sarunu šovs un daudzas citas aktivitātes. Ticam un ceram, ka šis festivāls var kalpot Latvijas draudzēm, palīdzot  to jauniešiem pieaugt ticībā Dievam. Tāpat kristīgie jaunieši ir aicināti ņemt līdzi draugus, kas vēl nepazīst Dievu, jo salidojuma laikā paredzēta arī evaņģelizācija.

ĪMG komanda ir iedegusies par notiekošo situāciju mūsu Latvijā, par ģimeņu krīzi, daudzām šķirtām laulībām, smago un sasāpējušo abortu jautājumu, pamestiem bērniem, kas diemžēl skar cilvēkus mūsu valstī, mūsu sabiedrībā, mūsu draudzēs. Daudzi jaunieši nezina, ka Dievam ir bijis labs plāns, kad Viņš radīja vīrieti un sievieti. Par šo tēmu ir daudz aizspriedumu. Daudzi iesaistās seksuālās attiecībās, nezinot, ka ir arī kāda cita iespēja. Mēs vēlētos to mainīt!

Savas dvēseles šķīstījuši, klausot patiesībai uz neliekuļotu brāļu mīlestību, mīliet cits citu no visas sirds pastāvīgi, jūs, kas esat atdzimuši ne no iznīcīgas sēklas, bet neiznīcīgas, no dzīvā un paliekamā Dieva vārda. /1.Pētera 1:22-23/

Vairāk informācijas: www.istamilestibagaida.lv, anna@istamilestibagaida.lv