18.03.2020 Pārdomas- M.Dejus

18.03.2020

Pēkšņi. Strauji. Negaidīti. Kā sniegs uz galvas. Tikai retais varēja paredzēt to dienu - kad tiks slēgtas skolas un teātri, dienu, kad nevarēs apmeklēt dievkalpojumus, dienu, kad nedrīkstēs lidot, dienu, kad valsts robežas tiks slēgtas. Kas šķita tāls, pienāca tuvu ļoti ātri.
Vai zināji, ka šie notikumi ir norāde uz vēl kādu dienu, kas nāks? Bībelē rakstīts: "Tā Kunga diena nāk tāpat kā zaglis naktī." (1. Tesaloniķiešiem 5:2) Tā būs diena, kad Jēzus atkal nāks no debesīm uz zemi. Tad debesis un zeme zudīs, un Dievs tiesās ikvienu cilvēku. Tāpat kā neviens negaida zagli, tikpat negaidīti un pēkšņi pienāks tā diena. Ko mums darīt?
Jēzus mūs aicina: Ko Es jums saku, to Es saku visiem: “Esiet nomodā!” (Marka ev. 13:37) Kad cilvēks guļ, viņš neko neredz. Kad cilvēks ir nomodā, viņa acis redz skaidri. Jezus mūs aicina būt nomodā par savu ticības dzīvi un savām attiecībām ar Viņu, atgriezties no grēkiem un tuvoties Viņam. Kad mēs to darīsim, tad skaidri redzēsim arī to drošo cerību, kas ir Jēzū! "Mieru Es jums atstāju, Savu mieru Es jums dodu; ne kā pasaule dod, Es jums dodu. Jūsu sirdis lai neiztrūkstas un neizbīstas." (Jāņa 14:27)

LBDS Padomes brālis, sludinātājs Mārcis Dejus