05.05.2020 Pārdomas E.Ķeiris

05.05.2020

 

”Nedomājiet vairs par seniem notikumiem un neievērojiet to, kas jau sen bijis! Redzi, Es veikšu ko jaunu, tas jau parādās, vai jūs to neredzat?” Jesajas 43:18-19

Dievs saka: ”Es veikšu ko jaunu.” Dodoties uz priekšu tajā, ko Dievs ir nolicis, tu sastapsies ar jaunām iespējām un izaicinājumiem. Tās dienas, kas tev priekšā, būs pilnas ar jaunu pieredzi, lietām, kuras iepriekš nekad nebūsi darījis. Iespējams, tu nezināsi, kā tās darīt, bet tu iemācīsies. Jauni izaicinājumi un jaunas iespējas ir vitāli svarīgas tavai augšanai un tavam briedumam. Ejot kopā ar Dievu, tu dzirdēsi Viņu sakām: ”Es vedu tevi tur, kur tu vēl neesi bijis, un tu darīsi to, ko vēl nekad neesi darījis.”

Dievs ir sagatavojis tev ceļu. Sper ticības soli un tu piedzīvosi Dieva uzticamību. Cilvēki domā un saka: ”Ir laiks pārmaiņām! Vēlos ko jaunu.” Tad sāk šaubīties un nesatver to jauno, kas priekšā. Nebīsties un nešaubies! Nepaliec iesprostots pagātnē. Atlaid to, kas ir aiz tevis, un tiecies uz to, ko Dievs ir nolicis tev. Dievs apsola: ”Es būšu ar tevi. Es tevi vadīšu. Es tevi darīšu stipru. Es tev palīdzēšu.”

mācītājs
Egils Ķeiris