GLS vadītāju konference

13.-14. Novembris 2015 / LBDS notikumi

13. un 14. novembrī Rīgā notiks Global Leadership Summit (GLS) konference, kas visdažādāko jomu vadītājiem - bet jo īpaši draudžu vadītājiem - piedāvā lielisku iespēju mācīties no pasaules izcilākajiem līderiem, iegūstot jaunu motivāciju savam darbam un kalpošanai.
GLS konference Latvijā notiek jau piekto gadu - un katru gadu no jauna tās dalībnieki apliecina, cik nozīmīgs viņu dzīvēs ir bijis konferencē dzirdētais. Draudžu vadītāji kļūst mērķtiecīgāki savā kalpošanā, mācītāji iegūst jaunu motivāciju sludināšanai, uzņēmumu un organizāciju vadītāji arvien vairāk apzinās savu atbildību gan Dieva, gan apkārtējās sabiedrības priekšā. Atsauksmes pat liecina, ka daudziem konference ir palīdzējusi uzņemties atbildību gan par savu ģimeni, gan par savu personisko izaugsmi.


GLS dibinātājs Bils Haibelss ir sacījis, ka vienīgā cerība šai pasaulei ir vietējā draudze. Ja tas tā patiešām ir - tad cik gan svarīgi ir to apzināties pašām draudzēm. Lai kopā ar Kristu mums ikvienam izdodas pildīt mūsu misiju šajā pasaulē!

Pēteris Sproģis
LBDS bīskaps
Vairāk par GLS: www.glslatvija.lv