Ventspils draudzē ALFA kurss

8. Aprīlis 2015 plkst. 18:30 / Draudžu notikumi

ALFA kurss

Ja Lieldienu laikā Tev radušies jautājumi par to, kas ir Jēzus, kāpēc Viņam bija jāmirst pie krusta un vai tiešām Viņš ir cēlies no miroņiem, vai Bībele ir ne vien uzticams vēsturisks ziņu avots, bet arī Dieva Vārds, tad aicinām Tevi par to kopīgi domāt ALFA kursā, deviņas trešdienas,  sākot ar šī gada 8. aprīli plkst 18.30, Platā ielā 13, Ventspils baptistu baznīcas trešā stāva telpās.

Alfa kurss  notiek atbrīvotā, saviesīgā, draudzīgā un jautrā gaisotnē. Katras nodarbības sākumā ir kopīgas uzkodas, kas ir arī iespēja vienam otru labāk iepazīt. Klausies, uzzini, diskutē, strīdies un atklāj, jautā jebko. Alfa kurss ir vieta, kur neviens jautājums nav pārāk naidīgs vai muļķīgs. 

Pieteikšanās

Alfa kurss sāksies 2015. gada 8. aprīlī plkst.18:30 un notiks katru trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00 Ventspils baptistu draudzes baznīcas (Platā ielā 13) trešajā stāvā (ieeja no sētas puses).

Elektroniskā pieteikšanās dalībai Alfa kursā ir šeit. Pieteikties iespējams arī zvanot Uļjanai Tervitei 25904796

Kā Alfa kursu novērtē dalībnieki:

• Klausoties lekcijas un runājot ar cilvēkiem, ir iespēja vairāk pārdomāt katru tēmu un varbūt pat uzzināt to, ko pats nezini, ka nezini. Bieži vien tikai tad, kad cits ir uzdevis jautājumi, saproti, ka arī pats nezini atbildi.”

• Kursa nodarbībās dzirdētais katru reizi apstiprina un nomierina prātu, garīgi paceļ un arī garīgi pamāca. Pēc katras nodarbības ir sajūta, ka mājās dodos ar kādu iegūtu vērtību, kura man dod drošības sajūtu un piepilda sirdi.”

• Redzēju, kā pāris mēnešu laikā Dievs cilvēkus pārveido un uzrunā. Tas man bija patiesi liels brīnums.”

Pēteris Tervits
Ventspils baptistu draudzes mācītājs